JNCASR Home

Training Session on
Intel Cluster Software Tools

September 5, 2012


Registered Participants

Agenda

Agenda

Topics Timings Presenter
REGISTRATION8:30-9:00
Intel MPI 9.00-10.00 (60 min) Rama Malladi
Intel Trace Analyzer and Collector 10.00-11.00 (60 min) Rama Malladi
Tea/Coffee break
Intel C++ Compiler advanced switches and parallelization techniques with demo 11:30-1.00 (90 min) Om Sachan
Lunch break
Intel Cilk Plus 1.45-2.30 (45 Min) Om Sachan
Intel Performance Libraries 2.30-3.30 (60 min) Naveen GV
Tea/Coffee break
Intel Inspector XE 4:00-5.30 (90 min) Naveen GV
Intel Vtune Amplifier XE

Registration Closed

Convener:



Venue

Conference Hall
Jawaharlal Nehru Centre for Advanced Scientific Research (JNCASR)
Jakkur Campus, Bangalore 560064
India
Tel: +080-2208 2899 - fax +080-2208 2906
email: venkatesh@jncasr.ac.in
Click here to know how to reach JNCASR